1

Seminar for unge strykere

I anledning 200-årsjubileet for Ole Bulls fødsel i 2010 inviterer Telemark kammerorkester til seminar for unge strykere i Telemark.Tema er Ole Bull og hans møte med Myllarguten, og repertoaret tar utgangspunkt i musikk av bl.a. Ole Bull og Edvard Grieg. Med bearbeidelser av deres musikk med fleksible løsninger og ulik vanskelighetsgrad, ønsker vi å integrere elevene i orkesteret.

Seminaret er to-delt; først blir det gruppeundervisning med gjennomgang av stemmer og hjelp til innstudering; deretter samspill hvor elevene er med i orkesteret og sitter de ved siden av og hjelpes videre av de profesjonelle musikerne. Som avslutning holder vi en forestilling med musikkhistoriske sekvenser, og hvor alt innøvd materiale framføres.

Det er Lars-Erik ter Jung som står for regi, Bendik Engebretsen musikalsk tilrettelegging, og Knut Buen er med som Myllarguten.

Seminaret er gratis for elevene. 

Timeplan

Mandag 08.11 kl. 17:00 – 20:00
Gruppeundervisning i Gullbring kulturhus

Tirsdag 09.11 kl. 17:00 – 20:00
Gruppeundervisning i Gullbring kulturhus

Lørdag 13.11 kl. 10:00 – 14:00
Orkesterprøve i storsalen, Gullbring kulturhus

Søndag 14.11 kl. 12:00 – 16:00
Orkesterprøve i storsalen, Gullbring kulturhus

 

 

«OLE BULL OG MYLLARGUTEN»

– en familieforestilling

I anledning 200-årsjubiléet for Ole Bulls fødsel inviterer Telemark kammerorkester barn og voksne til et møte med den store fiolinvirtuosen Ole Bull. Den eventyrlige historien om vår første verdensberømte artist, og spesielt hans møte med Myllarguten, blir beskrevet i ord og toner.
 
Unge strykere som har deltatt på seminar med musikerne i orkesteret, er også med i forestillingen, sammen med Knut Buen, unge hardingfelespelarar og solister fra orkesteret.
 
Det er Lars-Erik ter Jung som har idéen til prosjektet. Han står for regi og kunstnerisk ledelse samt den musikalske tilrettelegging i samarbeid med Bendik Engebretsen.
 
Konserten produseres og arrangeres av Telemark Kammerorkester ved Rønnaug Flatin.
 
Produksjonen er støttet av Norsk Kulturråd og av flere kommuner i Telemark.

Klikk på lenken nedenfor for å bestille billetter!

Familieforestilling i Gullbring kulturhus
Dato