1

Skien kirke onsdag 22. oktober kl 19:30

 

Telemark Kammerorkester er for tiden inne i et samarbeid med akademiet i Lodz, Polen, og det er med glede og forventning at vi presenterer turnéprogrammet som orkesteret skal spille i Polen senere i høst på hjemmebane.

 

Vi er stolte av å ha med oss Frode Haltli i
Bent Sørensens konsert "It is pain flowing Down slowly on a white wall" for akkordeon og strykeorkester, et verk Haltli urframførte med orkesteret på Ultima i 2011.

Haltli er en av Europas ledende utøvere på sitt instrument og spiller en viktig rolle i utviklingen av nytt repertoar. Han har en rekke cd-utgivelser bak seg, og i tillegg til sin konserterende virksomhet underviser han på Norges musikkhøgskole.

Telemark Kammerorkester har den siste tiden samarbeidet med nyMusikks komponist-gruppe, og på konserten i Skien presenterer vi to flotte nyskrevne verk:
- Stine Sørlis «Tapestry» er inspirert av tekstiler og vevde mønstre, forskjellige farger og teksturer i vevd stoff.
- «Frå eit landskap» av Kristin Bolstad, er inspirert av fjellene på Vestlandet, det skiftende været og en budeies kulokk. Ellers på konserten vil orkesteret under ledelse av Lars-Erik ter Jung, spille musikk av 300-års jubilant Carl Phillip Emanuel Bach, Frank Bridge og Edvard Grieg.

Vi ønsker hjertelig velkommen til konsert med Telemark kammerorkester og stjernesolist Frode Haltli i Skien kirke onsdag 22.oktober kl. 19:30!

Billetter selges ved inngangen, kr 200/100,- 

Telemark Kammerorkester har gjennom en rekke ulike samarbeid formidlet klassisk musikk og moderne kunstmusikk i Telemark regionen i over 20 år. De senere årene har orkesteret også satset mer på større presentasjoner på den nasjonale arenaen og gjort flere innspillinger, noe som har plassert orkesteret på musikk kartet også internasjonalt. Telemark Kammerorkester støttes fast av Telemark Fylkeskommune og Norsk Kulturråd. Orkesterets kunstneriske leder er fiolinist og dirigent Lars-Erik ter Jung.

Konsert med Telemark Kammerorkester og stjernesolist Frode Haltli
Dato